Lia Schrier

06-12362256
DAG EN NACHT BEREIKBAAR

Charon Hollands Kroon

Ik ben Lia Schrier (1964) en ik ben dankbaar voor het leven…

Het leven heeft mij, met alles wat er was en is, gevormd tot wie ik nu ben. Ook ik kende verlies, op veel gebieden. Het is geen zware rugzak geworden maar een koffer vol ervaringen.

Ook ik maak veel moois mee, met als kroon het leven van mijn twee prachtige dochters.

Ik durf te zeggen dat mijn bestaan een reden heeft. Door alle dalen heen vind ik elke keer weer levenskracht, het maakt mij bewust en het leert mij betekenis te geven aan wat er is.

Mijn verliezen, mijn geluksmomenten en mijn ervaring in managen, organiseren, coachen en ondernemerschap maken mij tot de uitvaartondernemer die ik wil zijn. Ik ben gediplomeerd uitvaartverzorger en heb ervaring in het begeleiden van uitvaarten.

Naast mij staat een mooi team van collega’s en bewuste toeleveranciers (zoals voor kaarten, kisten en vervoer). Met hen werk ik samen en hebben we een gezamenlijk doel: u een waardig afscheid bieden.

Nabestaanden en mensen om mij heen zeggen dat ik kan verbinden en organiseren. Dat ik náást mensen sta. Vrienden noemen mij Liaison, een verbinder. En ik word – u in Hollands Kroon niet onbekend – de ‘Lange Jaap’ genoemd. Ik wil graag een baken zijn en uitvaarten verzorgen met mijn hart. Met mijn onderneming sloot ik me aan bij Charon uitvaarten, zo genoemd naar de veerman die – in de Griekse mythologie – de zielen van overledenen met zijn veerboot over de rivier de Styx zet. Bij Charon vond ik gelijkgestemdheid en voelde ik dezelfde waarden: met liefde, aandacht en respect het afscheid van een dierbare begeleiden. En… met licht en humor, dat er mag zijn naast rouw en verdriet.

Bij overlijden bel 06-12362256.
(Dag en nacht bereikbaar)